Over CEFI-Online

 CEFI-Online is het online instituut voor Continue Educatie voor de Farmaceutische Industrie en biedt hoogwaardige online e-learnings aan voor medewerkers van farmaceutische bedrijven.

Jaarlijks worden nieuwe, actuele thema’s aan het aanbod toegevoegd en bestaande geactualiseerd. Zo maakt CEFI-Online noodzakelijke kennis toetsbaar en inzichtelijk voor iedereen die binnen de farmaceutische industrie te maken heeft met wetten en regelgeving.

Kwaliteit en ervaring
CEFI-Online is een product van Medix Publishers BV.

Medix Publishers werkt al jarenlang samen met een groot aantal wetenschappelijke verenigingen en vrijwel alle innovatieve farmaceutische bedrijven.

 Kosten
De kosten van een e-learning op CEFI-Online bedragen € 395,- excl. btw bij individuele deelname en € 295,- excl. btw per medewerker per e-learning bij afname van een groepslicentie voor 10 personen. Bij afname van een groepslicentie krijgt u als opleidingscoördinator tevens de beschikking over het online beheersysteem op CEFI-Online, waarin u de actuele status van de voortgang van de medewerkers kunt inzien en beheren.

Informatie over licenties
Bent u geïnteresseerd in het afnemen van een of meerdere licenties? Bel of mail ons gerust.

  Robert Amirkhan, consultant medical

[email protected]
tel. :+31 20 820 11 66